Rejsemålet er lukket for sæsonen. Lige før sæsonen starter igen, vil vi opdatere siden med information om udflugter, træffetider m.m.

Udflugter

På udflugterne får du ferieminder, som varer rigtig længe. Oplev Tyrkiets smukke natur, kultur og historie sammen med os. For mere information om vores udflugter, kontakt os eller læs mere nedenfor. Udflugterne arrangeres i samarbejde med vores samarbejdspartner Astral Tourism.

En tryggere udflugt med Spies 
Der er flere fordele ved at bestille udflugten hos Spies. Du kan være sikker på, at der er styr på alle de nødvendige forsikringer, samt at alle sikkerhedskrav er opfyldt. Desuden er der tydelige regler for ombooking og afbestilling, og skulle du få problemer eller være utilfreds med udflugten, ved du altid, hvor du kan henvende dig. Alt det får du med i prisen, når du bestiller udflugten hos Spies. Bestiller du andre steder, råder vi dig til - for din egen skyld - først at tjekke, hvordan det står til med hensyn til forsikringer, sikkerhed, ombooking og andet, som adskiller en seriøs arrangør fra en mindre seriøs udflugtsarrangør.